skip to Main Content
Book tid

Klinikchef Mette Ahrenkiel Toquer

Peters kone Mette Ahrenkiel Toquer er medejer, klinikchef og den daglige leder af klinikken. Mette er uddannet speciallærer og arbejdede med undervisning, organisation og ledelse som lærer i 12 år. Da klinikken blev udvidet i 2018, valgte Mette at gå ind i firmaet på fuld tid.

Når du ringer til os på 22 33 01 44, er det sandsynligvis Mette, der tager telefonen og hjælper dig med dine spørgsmål, bookinger og lignende. Når Peter har brug for hjælp eller en patient har brug for en kærlig hånd at holde i, så assisterer Mette også til behandlinger.

Som klinikchef styrer Mette mange af de vigtige ting i kulisserne, fra kundekontakt, personale og økonomi til aftaler med samarbejdspartnere, nyhedsbreve, vores social media-profiler og indretning af klinikken.

Læs om Peter Toquer Jessen
Book tid til behandling
Mette Ahrenkiel Toquer

Varme og professionalisme

Hos os vil du møde en intim og imødekommende atmosfære, og det er vigtigt for os, at hver eneste patient føler sig som noget særligt. Vi er et professionelt elitehold, der altid gør sig umage og som har et godt blik for din skønhed, men vi er lige så opmærksomme på din oplevelse, dine ønsker og din mavefornemmelse. For din mavefornemmelse lyver ikke.

Back To Top