skip to Main Content
Book tid

Undervisning og uddannelse

Hos Peter Toquer Jessen tilbyder vi en lang række kurser og uddannelse på vores nye internationale akademi for injektionsbehandlinger. Kurserne foregår på vores privatklinik på Nybrogade 18 og 20, 1203 København K. Vi tilbyder undervisning på dansk, norsk, svensk, engelsk, tysk og spansk alt efter behov. Der undervises i og anvendes produkter fra verdens største behandlingsportefølje, Galdermas Restylane og Azzalure.

Undervisningen varetages primært af special- og overlæge Peter Toquer Jessen, der som Global Mentor Trainer har den højeste uddannelse i Danmark og dermed er på ”verdensholdet” i behandlinger med Restylane og Azzalure. Han suppleres dog både af klinikkens øvrige personale og af specielt inviterede speciallæger/læger og sygeplejersker fra ind- og udland med stor klinisk erfaring og særlige spidskompetencer.

Kursernes indhold

Kurserne vil tage højde for Sundhedsstyrelsens og Embedslægens forventninger til teori om behandlingerne inklusiv mulige risici, bivirkninger og den kliniske håndtering heraf, samt indeholde intensiv hands-on sidemandsoplæring og supervision ved behandlinger af levende modeller. Når du har bestået kurset udleveres signerede kursusbeviser samt en Academy-nål til din kittel, og vi hjælper med relevant behandlingsdokumentation i forhold til din videre ansøgning til Sundhedsstyrelsen.

Kosmetisk sygeplejerske

Vi tilbyder desuden Danmarks bedste kurser for sygeplejersker med henblik på at forberede dig til at ansøge om registrering hos Sundhedsstyrelsen, at søge arbejde som kosmetisk sygeplejerske eller som medhjælp til en virksomhedsansvarlig læge på landets kosmetiske klinikker. Sidst men ikke mindst bruger vi også kurset som intern rekruttering til vores egen klinik og virksomhed.

Kirurg eller speciallæge?

Kurserne for plastikkirurger, hudlæger, øjenlæger og neurologer har også til formål at forberede dig bedst muligt til at blive registreret som kosmetisk behandler hos Sundhedsstyrelsen. Du klædes også på til at bestride ansvaret som virksomhedsansvarlig læge i egen eller andres klinik, samt at udføre kliniske forundersøgelser og behandle med injektioner på patientsikker vis efter bedste internationale kliniske praksis, golden standards etc.

Kurserne for læger med selvstændigt virke stiler også mod den bedst mulige forberedelse til registrering hos Sundhedsstyrelsen. Der er fokus på at blive registreret som forundersøger og behandler med ikke-permanente fillers og som medhjælp ved behandlinger med botulinum toxin.

Det er ene og alene Sundhedsstyrelsen, der i sidste ende bestemmer, om du bliver registreret.

I vores række af kurser tilbyder vi desuden inspirerende videreuddannelse for allerede registrerede kosmetiske sygeplejersker, læger og speciallæger. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om vores kurser og undervisningsprogram.

Priseksempler:
Academy: Toxinkursus koster 50.000 kr. plus moms.
Academy: Fillerkursus koster 50.000 kr. plus moms.

Kontakt os og hør nærmere
Back To Top