skip to Main Content
Book tid

Kosmetisk klinik centralt i København

På Nybrogade i det indre København ligger vores familieejede klinik, hvor vi er blandt landets allermest erfarne specialister inden for kosmetiske skønhedsbehandlinger. Klinikken er ejet og drevet af speciallæge Peter Toquer Jessen og klinikchef Mette Ahrenkiel Toquer.

Som kosmetisk klinik er vi helt bevidste om, at kosmetiske behandlinger, ikke mindst i ansigtet, er en tillidssag mellem dig og din behandler. Det er en følsom situation at lægge sit ansigt i andres hænder, og det kræver stor tryghed og tiltro. Som patient hos Speciallæge Peter Toquer Jessen kan du være sikker på, at du bliver behandlet af de bedste og mest veluddannede i landet.

Varme og professionalisme

Hos os vil du møde en intim og imødekommende atmosfære, og det er vigtigt for os, at hver eneste patient føler sig som noget særligt. Vi er et professionelt elitehold, der altid gør sig umage og som har et godt blik for din skønhed, men vi er lige så opmærksomme på din oplevelse, dine ønsker og din mavefornemmelse. For din mavefornemmelse lyver ikke.

Book tid nu

Restylane og Azzalure: Naturlige, ikke-kirurgiske behandlinger

På klinikken tilbyder vi en lang række æstetiske behandlinger, der primært tager udgangspunkt i de anerkendte lægemidler Restylane og Azzalure. Begge produkter er sikre og naturlige og nedbrydes i kroppen over tid. Det betyder, at vi uden kirurgiske indgreb er i stand til at arbejde med mange forskellige typer af rynkereduktioner og skulpturering, baseret på lige præcis dine ønsker.

Klinikken har eksisteret siden 2013, og i 2018 udvidede vi til dobbelt størrelse, så vi nu kan gøre en forskel for endnu flere patienter.

Om Peter Toquer Jessen Om Mette Ahrenkiel Toquer
Back To Top