skip to Main Content
Book tid

PH-FORMULA – Medicinsk hudplejeserie

PH-FORMULA er den ultimative kemiske hudplejeserie til hjemmebrug, og den sælges kun på udvalgte klinikker, hvor de tilknyttede læger og sygeplejersker kan give den rigtige vejledning.

Serien er uden parfumer og skadelige parabener og er baseret på en unik teknologi og de bedste ingredienser. Både vand- og fedtopløselige frugtsyrer og veldokumenterede hjælpestoffer i form af vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter og andre anti-inflammatoriske og fugtbevarende og -givende ingredienser.

Gendanner tabt elasticitet i huden

Syrerne i PH-FORMULAs produkter påvirker hudens hornlag og stimulerer huden i de dybere lag. Det optimerer PH-værdien, og mange enzymatiske processer i huden forløber bedre, hvis huden holdes let sur (dvs. en lavere PH-værdi).

A-vitaminet, som også er en gennemgående ingrediens i cremerne, kan trænge dybere ned i læderhuden i en tilstrækkelig grad, så de reparerende celler stimuleres og gendanner tabt elasticitet i huden – og i højere grad forebygger og reparerer solskader.

Ydermere har PH-FORMULA et patenteret PH-DVC system, som er baseret på medicinsk teknologi og optimerer produkternes effekt.

Alle tuberne (med undtagelse af ”E.X.F.O. cleanse”) indeholder 50 ml og er udstyret med et sikkert pumpesystem, der nedsætter risikoen for unødig forurening af produkterne.

Alle serummer og cremer kan med fordel kombineres med pHformulas kemiske peel for en mærkbar synergieffekt.

Back To Top