skip to Main Content
Book tid
Skinboosters

Skinboosters: Hudpleje med et boost

En del af Restylane-serien er de såkaldte Skinboosters, der består af en speciel langtidsholdbar og stabiliseret hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkermolekyle, der er næsten identisk med den hyaluronsyre, som allerede findes naturligt i kroppen.

Skinboosters er ikke decideret rynkereducerende, men en behandling der har en foryngende og fugtskabende effekt på din hud. Din hudkvalitet forbedres og både spændstighed og elasticitet får et boost. Det er med andre ord en luksusbehandling til dig, som kun vil din hud det bedste.

Ungdommelig hud

Under behandlingen injiceres meget små doser af Restylane Skinboosters under huden. Hyaluronsyren i produktet tiltrækker og binder fugt og giver en langvarig og dyb hydrering indefra. Det forbedrer hudens struktur, og huden vil virke mere glansfuld, vital og ungdommelig.

Behandlingen er især egnet til:

  • Ansigt
  • Dekolletage og hals
  • Hænder
  • Arme
  • Læber
  • Ar efter acne

Gradvist flottere hud

Restylane Skinboosters er en unik behandling, der virker dybt i huden for at forbedre dens kvalitet og naturlige glød. I modsætning til vores rynkebehandlinger er Skinboosters en gradvis proces, der sættes i gang i huden, og hvor hudkvaliteten langsomt bygges op. Du må derfor ikke regne med, at effekten kan ses før efter 4-6 uger. Vi anbefaler, at du vedligeholder resultatet med behandlinger cirka 1-2 gange om året.

Behandlingen tager ca. 45 minutter og koster 3.000 kr. for 1 ml.
For 2 ml. der udføres på én behandling er prisen 5.000 kr.

Forundersøgelsen

Inden du kan blive behandlet hos os, skal du komme til en forundersøgelse, hvor vi blandt andet tager billeder af dit ansigt, besvarer dine spørgsmål og sammen lægger en plan for din behandling. Og du er altid velkommen til at tage en pårørende eller anden bisidder med.

Det er naturligt at have mange overvejelser, inden man vælger at lave forandringer på sit ansigt, og en god relation mellem dig og din behandler bygger selvfølgelig på vores kompetencer og erfaring, men i høj grad også på fortrolighed, tryghed og god kemi. Derfor lægger vi stor vægt på forundersøgelsen.

Ifølge lovgivningen om kosmetiske behandlinger skal du have 2 dages betænkningstid, inden behandlingen udføres. Det kan du læse mere om hos Styrelsen for Patientsikkerhed på www.stps.dk

Forundersøgelsen tager typisk omkring 30 minutter og koster 1.250 kr.

Beløbet udgør et ”depositum”, der efterfølgende fratrækkes i behandlingsprisen.

Se alle priser her

Beskrivelsen her er overordnet og fælles for vores Restylane-behandlinger. Detaljerne i lige præcis din behandlingstype går vi altid igennem sammen til forundersøgelsen.

Inden behandlingen tager vi før-billeder af dig. Billederne bliver en del af din journal, og de er selvfølgelig fortrolige mellem dig og din behandler.

Området, der skal behandles med Restylane, desinficeres, og med en ganske fin nål sprøjtes den krystalklare gel ind i huden eller lige under huden, dér hvor en rynke skal udglattes eller du ønsker mere fylde.

Restylane er fremstillet med lokalbedøvelse, som er med til at gøre behandlingen hurtig, sikker, behagelig og næsten smertefri. Du mærker et lille stik, og det kan stramme lidt, når produktet sprøjtes ind. Hvis du ikke kan tåle lokalbedøvelsen Lidokain, er det vigtigt, at du gør opmærksom på det til forundersøgelsen, så vi har mulighed for at behandle dig med Restylane uden Lidokain.

Efter behandlingen er det helt normalt at få lidt rødme, hævelse eller ømhed på det behandlede område. Reaktionerne er alle relateret til selve stikket, og de forsvinder normalt igen. Det kan vare nogle timer eller op til et par dage.

Vi vil ofte tilbyde dig et besøg på klinikken ca. to uger efter din behandling. Her vil vi sammen evaluere dit resultat, tage efter-billeder og eventuelt aftale en plan for fremtidige opfølgninger eller behandlinger.

Hvad er Restylane?

Restylane er en serie af ikke-permanente fillers, som består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes allerede naturligt i kroppen og giver blandt andet fugtighed og elasticitet til huden. Restylane er et naturligt og sikkert skønhedsprodukt, der er udviklet til kosmetiske behandlinger i ansigtet, på halsen, dekolletagen, arme og hænder. Og da Restylane er fremstillet uden brug af animalske proteiner, er risikoen for allergiske reaktion eller overfølsomhed meget lille.

Hvordan bruges Restylane?

Restylane er en krystalklar gel, der injiceres i eller lige under huden i små mængder. Formålet er at udglatte rynker, opnå bedre struktur og erstatte tab af volumen. Med alderen sker der nemlig en gradvis reducering af mængden af hyaluronsyre i huden, der dermed bliver mere slap. Med Restylane er det muligt at skabe eller genskabe harmoni i ansigtet og skærpe konturerne – også kaldet ’skulpturering’ eller ’konturering’.

Restylane nedbrydes naturligt i kroppen over tid, så behandlingen bør gentages 1-2 gange om året, afhængigt af hvor i ansigtet eller på kroppen det drejer sig om.

Læs mere om Restylane
Back To Top