skip to Main Content
Book tid

Korrektion af næse

Der er flere muligheder for at korrigere formen på din næse ved hjælp af Restylane. Måske har du et ønske om at få næsen til at syne mindre? At få udglattet bump på næseryggen og dermed gøre den mere lige? Eller måske at løfte næsetippen? Vi har altid et harmonisk ansigt for øje, og her er næsen helt afgørende.

En behandling tager ca. 45 minutter og koster 4.000 kr. 

Forundersøgelsen

Inden du kan blive behandlet hos os, skal du komme til en forundersøgelse, hvor vi blandt andet tager billeder af dit ansigt, besvarer dine spørgsmål og sammen lægger en plan for din behandling. Og du er altid velkommen til at tage en pårørende eller anden bisidder med.

Det er naturligt at have mange overvejelser, inden man vælger at lave forandringer på sit ansigt, og en god relation mellem dig og din behandler bygger selvfølgelig på vores kompetencer og erfaring, men i høj grad også på fortrolighed, tryghed og god kemi. Derfor lægger vi stor vægt på forundersøgelsen.

Ifølge lovgivningen om kosmetiske behandlinger skal du have 2 dages betænkningstid, inden behandlingen udføres. Det kan du læse mere om hos Styrelsen for Patientsikkerhed på www.stps.dk

Forundersøgelsen tager typisk omkring 30 minutter og koster 1.250 kr.

Beløbet udgør et ”depositum”, der efterfølgende fratrækkes i behandlingsprisen.

Se alle priser her

Hvordan foregår behandlingen?

Beskrivelsen her er overordnet og fælles for vores Restylane-behandlinger. Detaljerne i lige præcis din behandlingstype går vi altid igennem sammen til forundersøgelsen.

Inden behandlingen tager vi før-billeder af dig. Billederne bliver en del af din journal, og de er selvfølgelig fortrolige mellem dig og din behandler.

Området, der skal behandles med Restylane, desinficeres, og med en ganske fin nål sprøjtes den krystalklare gel ind i huden eller lige under huden, dér hvor en rynke skal udglattes eller du ønsker mere fylde.

Restylane er fremstillet med lokalbedøvelse, som er med til at gøre behandlingen hurtig, sikker, behagelig og næsten smertefri. Du mærker et lille stik, og det kan stramme lidt, når produktet sprøjtes ind. Hvis du ikke kan tåle lokalbedøvelsen Lidokain, er det vigtigt, at du gør opmærksom på det til forundersøgelsen, så vi har mulighed for at behandle dig med Restylane uden Lidokain.

Efter behandlingen er det helt normalt at få lidt rødme, hævelse eller ømhed på det behandlede område. Reaktionerne er alle relateret til selve stikket, og de forsvinder normalt igen. Det kan vare nogle timer eller op til et par dage.

Vi vil ofte tilbyde dig et besøg på klinikken ca. to uger efter din behandling. Her vil vi sammen evaluere dit resultat, tage efter-billeder og eventuelt aftale en plan for fremtidige opfølgninger eller behandlinger.

 

Ofte vil vi tilbyde dig et kontrolbesøg på klinikken ca. to uger efter din behandling. Her evaluerer vi sammen dit resultat, tager efter-billeder og aftaler eventuelt en plan for fremtidige opfølgninger eller behandlinger.

Hvad er Restylane?

Restylane er en serie af ikke-permanente fillers, som består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes allerede naturligt i kroppen og giver blandt andet fugtighed og elasticitet til huden. Restylane er et naturligt og sikkert skønhedsprodukt, der er udviklet til kosmetiske behandlinger i ansigtet, på halsen, dekolletagen, arme og hænder. Og da Restylane er fremstillet uden brug af animalske proteiner, er risikoen for allergiske reaktion eller overfølsomhed meget lille.

Hvordan bruges Restylane?

Restylane er en krystalklar gel, der injiceres i eller lige under huden i små mængder. Formålet er at udglatte rynker, opnå bedre struktur og erstatte tab af volumen. Med alderen sker der nemlig en gradvis reducering af mængden af hyaluronsyre i huden, der dermed bliver mere slap. Med Restylane er det muligt at skabe eller genskabe harmoni i ansigtet og skærpe konturerne – også kaldet ’skulpturering’ eller ’konturering’.

Restylane nedbrydes naturligt i kroppen over tid, så behandlingen bør gentages 1-2 gange om året, afhængigt af hvor i ansigtet eller på kroppen det drejer sig om.

 

Azzalure nedbrydes naturligt i kroppen, og derfor er det både nødvendigt og helt problemfrit at gentage behandlingerne 2-3 gange om året for at bevare effekten.

Læs mere om Restylane
Back To Top