skip to Main Content
Book tid
Læbeforstørrelse

Læbeforstørrelse: Smuk naturlig fylde til dine læber

Vores læber er et synligt organ med en fremtrædende plads, og de er derfor helt naturligt genstand for stor opmærksomhed. Sammen med øjnene udgør læberne den trekant i ansigtet, som vi uvilkårligt fokuserer på, når vi står foran et andet menneske. Og fra naturens side er vi indrettet til at foretrække æstetisk balance, symmetri og ensartethed – især i ansigtet. Hvis størrelsen på din overlæbe og underlæbe ikke matcher eller dine læber er en smule skæve, kan det skabe en disharmoni i dit ansigt.

Vores læber er sensuelle, sanselige og helt nødvendige for at smile, kysse, spise og drikke. Dine læber har personlighed og præger hele dit ansigt. Har du for eksempel meget små læber, kan du let komme til at se sammenbidt og sur ud – selvom du egentlig er frisk og glad.

De perfekte læber

Der kan være mange grunde til at vælge af få en behandling af læberne, og der er også mange forskellige muligheder alt efter dine ønsker og behov:

  • Det er muligt at fremhæve dine læber ved at tilføje fylde langs læbekanten. Vi kan også lægge Restylane dybere i læberne, så hele området får større fylde og giver dig mere ’pouty lips’.
  • En anden populær behandling er at reducere de fine rynker omkring munden og skabe en tydeligere defineret amorbue. Her udglattes din rynker og læberne får et yngre look.
  • Vi tilbyder også at arbejde med formen på dine læber, hvis du har konkrete ønsker. Det kunne for eksempel være at tilføje mere fylde til et bestemt område af dine læber.

Behandlingen tager ca. 45 minutter og koster 4.000 kr. for 1 ml.

Book tid til læbeforstørrelse

Hvordan foregår en læbeforstørrelse?

Læbeforstørrelse er en behandling for at øge volumen i læberne er let og kræver ingen særlig forberedelse. Behandlingen tager typisk ca. 45 minutter og resultatet kan ses med det samme. Du skal forvente, at læberne hæver en del de første 2-3 dage efter behandlingen. Derfor får du udleveret en 3 dages tabletkur mod hævelsen.

Alle vores læbeprodukter indeholder lokalbedøvelse, men derudover anbefaler vi, at du får enten cremebedøvelse eller en blokade på læberne inden behandlingen.

Hvor længe holder en læbebehandling?

Hos Peter Toquer Jessen anvender vi udelukkende Restylane til vores læbeforstørrelser. Restylane er en ikke-permanent filler, der nedbrydes naturligt i kroppen over tid, og det betyder, at effekten af en læbebehandling er midlertidig og typisk holder 9-12 måneder.

Det betyder til gengæld også, at hvis du skulle fortryde din behandling, kan du være sikker på, at dit nye look ikke er permanent.

Forundersøgelsen

Inden du kan blive behandlet hos os, skal du komme til en forundersøgelse, hvor vi blandt andet tager billeder af dit ansigt, besvarer dine spørgsmål og sammen lægger en plan for din behandling. Og du er altid velkommen til at tage en pårørende eller anden bisidder med.

Det er naturligt at have mange overvejelser, inden man vælger at lave forandringer på sit ansigt, og en god relation mellem dig og din behandler bygger selvfølgelig på vores kompetencer og erfaring, men i høj grad også på fortrolighed, tryghed og god kemi. Derfor lægger vi stor vægt på forundersøgelsen.

Ifølge lovgivningen om kosmetiske behandlinger skal du have 2 dages betænkningstid, inden behandlingen udføres. Det kan du læse mere om hos Styrelsen for Patientsikkerhed på www.stps.dk

Forundersøgelsen tager typisk omkring 30 minutter og koster 1.250 kr.

Beløbet udgør et ”depositum”, der efterfølgende fratrækkes i behandlingsprisen.

Se alle priser her

Hvordan foregår behandlingen?

Beskrivelsen her er overordnet og fælles for vores Restylane-behandlinger. Detaljerne i lige præcis din behandlingstype går vi altid igennem sammen til forundersøgelsen.

Inden behandlingen tager vi før-billeder af dig. Billederne bliver en del af din journal, og de er selvfølgelig fortrolige mellem dig og din behandler.

Området, der skal behandles med Restylane, desinficeres, og med en ganske fin nål sprøjtes den krystalklare gel ind i huden eller lige under huden, dér hvor en rynke skal udglattes eller du ønsker mere fylde.

Restylane er fremstillet med lokalbedøvelse, som er med til at gøre behandlingen hurtig, sikker, behagelig og næsten smertefri. Du mærker et lille stik, og det kan stramme lidt, når produktet sprøjtes ind. Hvis du ikke kan tåle lokalbedøvelsen Lidokain, er det vigtigt, at du gør opmærksom på det til forundersøgelsen, så vi har mulighed for at behandle dig med Restylane uden Lidokain.

Efter behandlingen er det helt normalt at få lidt rødme, hævelse eller ømhed på det behandlede område. Reaktionerne er alle relateret til selve stikket, og de forsvinder normalt igen. Det kan vare nogle timer eller op til et par dage.

Vi vil ofte tilbyde dig et besøg på klinikken ca. to uger efter din behandling. Her vil vi sammen evaluere dit resultat, tage efter-billeder og eventuelt aftale en plan for fremtidige opfølgninger eller behandlinger.

Hvad er Restylane?

Restylane er en serie af ikke-permanente fillers, som består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes allerede naturligt i kroppen og giver blandt andet fugtighed og elasticitet til huden. Restylane er et naturligt og sikkert skønhedsprodukt, der er udviklet til kosmetiske behandlinger i ansigtet, på halsen, dekolletagen, arme og hænder. Og da Restylane er fremstillet uden brug af animalske proteiner, er risikoen for allergiske reaktion eller overfølsomhed meget lille.

Hvordan bruges Restylane?

Restylane er en krystalklar gel, der injiceres i eller lige under huden i små mængder. Formålet er at udglatte rynker, opnå bedre struktur og erstatte tab af volumen. Med alderen sker der nemlig en gradvis reducering af mængden af hyaluronsyre i huden, der dermed bliver mere slap. Med Restylane er det muligt at skabe eller genskabe harmoni i ansigtet og skærpe konturerne – også kaldet ’skulpturering’ eller ’konturering’.

Restylane nedbrydes naturligt i kroppen over tid, så behandlingen bør gentages 1-2 gange om året, afhængigt af hvor i ansigtet eller på kroppen det drejer sig om.

Læs mere om Restylane
Back To Top