skip to Main Content
Book tid

Hvad er Restylane?

Restylane er en række ikke-permanente fillers, som består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkermolekyle, der til forveksling ligner den hyaluronsyre, der allerede naturligt findes i kroppen og blandt andet giver fugtighed og elasticitet til huden. Restylane er et naturligt og sikkert skønhedsprodukt, der er udviklet til kosmetiske behandlinger i ansigtet, på halsen, dekolletagen, arme og hænder.

Det er altid muligt at designe behandlingen, så den passer til netop dine behov og ønsker, blandt andet takket være Restylanes brede produktserie. Hvert produkt er tilpasset til forskellige indikationsområder i ansigtet, og de væsentligste forskelle findes i partikelstørrelsen, stabiliteten af filleren og viskositeten. Hvis partiklerne er små og filleren er tyndtflydende, vil den integrere sig blødt og glat i huden.  Hvis partiklerne er store og filleren er tyktflydende, kan vi bedre skabe løft, form og kontur.

Risikoen for allergiske reaktioner eller overfølsomhed ved brug af Restylane er i øvrigt meget lille, da produkterne er fremstillet uden brug af animalske proteiner.

Hvordan virker Restylane?

Restylane injiceres som en krystalklar gel i eller lige under huden i små mængder. Formålet er at udglatte rynker, opnå bedre struktur og erstatte tab af volumen. Med alderen sker der en gradvis reducering af mængden af hyaluronsyre i huden, der dermed bliver mere slap. Det er blandt andet dét tab af volumen, man kan imødegå med Restylane-injektioner.

Geléen i Restylane giver naturlig fylde i huden uden at påvirke din mimik og ansigtsudtryk, og du vil aldrig føle dig ”overbehandlet”.

Hvad er skulpturering / konturering?

Betegnelserne dækker over den formgivning af især ansigtet man kan opnå gennem kosmetiske behandlinger. Med Restylane er det muligt at genskabe tabt fylde og skabe harmoni i ansigtet. På skånsom vis tilføjes volumen og kontur til for eksempel kinder, kindben, kæbe eller hage, og du får et mere ungdommeligt og tydeligere defineret udseende.

Hvor lang tid virker behandlingen?

Du vil se et resultat umiddelbart efter behandlingen, men den fulde effekt ses typisk omkring en uge efter, når produktet har integreret sig i det omkringliggende væv. I nogle tilfælde er det nødvendigt med en finjustering af behandlingen efter et par uger. Det kan både optimere resultatet og forlænge virkningen.

Restylane nedbrydes naturligt i kroppen over tid, så behandlingen bør gentages 1-2 gange om året, afhængigt af hvor i ansigtet eller på kroppen det drejer sig om. Du kan i princippet få så mange behandlinger, som du ønsker, men vi vil altid råde dig, så resultatet fremstår både æstetisk og smukt.

Book tid nu
Back To Top