skip to Main Content
Book tid
Bekymringsrynke

Talking nose

Det kan være til stor gene at have en næsetip, der vipper op og ned, når man taler. Men det er faktisk muligt at løfte næsetippen 2-3 mm og holde den i ro ved hjælp af en Azzalure-behandling.

Behandlingen tager ca. 15 minutter og koster 1000 kr.

Book tid til talking nose

Forundersøgelsen

Inden du kan blive behandlet hos os, skal du komme til en forundersøgelse, hvor vi blandt andet tager billeder af dit ansigt, besvarer dine spørgsmål og sammen lægger en plan for din behandling. Og du er altid velkommen til at tage en pårørende eller anden bisidder med.

Det er naturligt at have mange overvejelser, inden man vælger at lave forandringer på sit ansigt, og en god relation mellem dig og din behandler bygger selvfølgelig på vores kompetencer og erfaring, men i høj grad også på fortrolighed, tryghed og god kemi. Derfor lægger vi stor vægt på forundersøgelsen.

Ifølge lovgivningen om kosmetiske behandlinger skal du have 2 dages betænkningstid, inden behandlingen udføres. Det kan du læse mere om hos Styrelsen for Patientsikkerhed på www.stps.dk

Forundersøgelsen tager typisk omkring 30 minutter og koster 1.250 kr.

Beløbet udgør et ”depositum”, der efterfølgende fratrækkes i behandlingsprisen.

Se alle priser her

Hvordan foregår behandlingen?

Beskrivelsen her er overordnet og fælles for vores Azzalure-behandlinger. Detaljerne i lige præcis din behandlingstype går vi altid igennem sammen til forundersøgelsen.

Inden behandlingen tager vi før-billeder af dig. Billederne bliver en del af din journal, og de er selvfølgelig fortrolige mellem dig og din behandler.

Når det drejer sig om behandlinger med botulinum toxin type A (som Azzalure er en variant af), skal speciallægen stille indikation for behandlingen og lægge en plan. Selve behandlingen kan og må dog godt udføres af vores kosmetiske sygeplejersker.

Området, der skal behandles, desinficeres, og med en ganske fin nål sprøjtes lægemidlet præcist ind i den eller de muskler, som man ønsker at afslappe (og derved reduceres den rynke, som musklen skabte). Behandlingen er hurtig, sikker, behagelig og næsten smertefri. Du mærker et lille prik, og det kan stramme lidt i musklen.

Efter behandlingen er det helt normalt at få lidt rødme og ømhed på det behandlede område. Reaktionerne er relateret til selve stikket, og de forsvinder normalt igen efter få timer.

Ofte vil vi tilbyde dig et kontrolbesøg på klinikken ca. to uger efter din behandling. Her evaluerer vi sammen dit resultat, tager efter-billeder og aftaler eventuelt en plan for fremtidige opfølgninger eller behandlinger.

Hvad er Azzalure?

Azzalure er et lægemiddel baseret på proteinet ’botulinum toxin type A’. Azzalure anvendes over hele verden og bruges især i kosmetisk øjemed til at fjerne og reducere rynker.

Rynker opstår typisk, når små rynkedannende muskler trækker sig sammen. Azzalure virker afslappende på disse muskler, så den overliggende hud bliver glat og rynkefri. Det er vigtigt at have en dygtig og præcis behandler, da muskelfibrene også styrer ansigtsmimikken, og derfor skal overdosering helst undgås. Samtidig er doseringen af Azzalure afgørende for, hvor meget rynken mindskes.

Hvornår bruger man Azzalure?

Azzalure anvendes ofte til behandling af rynker i den øverste del af ansigtet. Her kan man udglatte panderynker, bekymringsrynker eller smilerynker ved øjnene, samt udføre øjenbrynsløft. I underansigtet anvendes Azzalure for eksempel til at udglatte de såkaldte rygerrynker og hagerynker og til at trække triste mundvige opad.

Azzalure nedbrydes naturligt i kroppen, og derfor er det både nødvendigt og helt problemfrit at gentage behandlingerne 2-3 gange om året for at bevare effekten.

Læs mere om Azzalure
Back To Top