skip to Main Content
Book tid

Kosmetisk sygeplejerske Jannie Jeronimus Wentorf

Jannie er uddannet sygeplejerske fra professionshøjskolen Metropol i København i 2013. Hendes interesse for det kosmetiske speciale har altid fyldt meget, og derfor var det et let valg at blive uddannet som kosmetisk sygeplejerske. Jannies passion for kosmetiske behandlinger favner bredt, og hun er godkendt og registreret hos Sundhedsstyrelsen til at udføre behandlinger med non-permanente fillers, botulinum toxin A i kosmetisk øjemed, kemiske peelinger med en PH-værdi på 3 eller derunder, mikrosklerosering med Aethoxysklerol af mindre kar på benene, samt laserbehandlinger med IPL-laser og Nd:YAG-laser til alle indikationer.

De seneste år har Jannie arbejdet som kosmetisk sygeplejerske og løbende dygtiggjort sig, blandt andet på mange af Peters kurser, men hun har også en solid baggrund som sygeplejerske på henholdsvis Akut Neurologisk Afdeling på Herlev Hospital og Intensiv Afdeling på Holbæk Sygehus.

Læs om Peter Toquer Jessen
Book tid til behandling

Varme og professionalisme

Hos os vil du møde en intim og imødekommende atmosfære, og det er vigtigt for os, at hver eneste patient føler sig som noget særligt. Vi er et professionelt elitehold, der altid gør sig umage og som har et godt blik for din skønhed, men vi er lige så opmærksomme på din oplevelse, dine ønsker og din mavefornemmelse. For din mavefornemmelse lyver ikke.

Back To Top